Doğum Tarihi : 11.10.1976

Athena grubunun solisti ve Hakan Özoğuz\’un kardeşi.

2004 Eurovision Şarkı Yarışması\’nda Türkiye\’yi For Real adlı şarkıyla temsil ettiler.

Bu şarkı 195 puanla 4. oldu ve Türkiye Eurovision tarihinde en fazla puan alan şarkı oldu.
Ayrıca 2013-2014 yayın döneminde Star Tv\’de yayınlanan ve Acun Ilıcalı\’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı O Ses Türkiye isimli müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmaktadır.

\"\"
Diskografi

One Last Breath (1987)
Holigan (1992)
Tam Zamanı Şimdi (1998)
Mehteran Seferi (EP) (2001)
Her Şey Yolunda (2002)
US (2004)
Athena (2005)
İT (EP) (2006)
100 Şerefli Yıl (EP) (2007)
Pis (2010)
Filmografi

O Şimdi Asker, (Athena Gökhan)
O Şimdi Mahkum, (Athena Gökhan)
Tramvay (film), (Gökhan)
Tatlı Kaçıklar, (Konuk oyuncu)

Anahtar Kelimeler:


athena gökhan hayatı | hakan zouz | gökhan özoğuz hayatı | gökhan özoğuz un hayatı | gökhan özoğuz alevi mi | athena gökhanın hayatı | Athena Eurovision | gökhan athena hayatı | athena gokhan alevi mi | gökhan özoğuzun alevi mi | gokhan alevi mi | şarkıcı gökhanın annesi hayattamı | gökhan özoğuzun annesi | şarkıcı gökhan athena alevi mi | gökhan özoğuz alevi | gökhan athena alevi mi | gokhan alevimi | gökan özoğuzun biyoğrafisi | athena hayati | athena gökhan yaşı | athena alevi mi | 58 doğumlu sanatçılar | 11 10 1976 hangi burç |
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Myron Itson diyor ki:

    You, my pal, ROCK! I found just the information I already searched everywhere and simply couldn’t locate it. What a great web site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>