Gelecek Okumaları

Athena – Gökhan Özoğuz\’un Hayatı

Doğum Tarihi : 11.10.1976

Athena grubunun solisti ve Hakan Özoğuz\’un kardeşi.

2004 Eurovision Şarkı Yarışması\’nda Türkiye\’yi For Real adlı şarkıyla temsil ettiler.

Bu şarkı 195 puanla 4. oldu ve Türkiye Eurovision tarihinde en fazla puan alan şarkı oldu.
Ayrıca 2013-2014 yayın döneminde Star Tv\’de yayınlanan ve Acun Ilıcalı\’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı O Ses Türkiye isimli müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmaktadır.

\"\"
Diskografi

One Last Breath (1987)
Holigan (1992)
Tam Zamanı Şimdi (1998)
Mehteran Seferi (EP) (2001)
Her Şey Yolunda (2002)
US (2004)
Athena (2005)
İT (EP) (2006)
100 Şerefli Yıl (EP) (2007)
Pis (2010)
Filmografi

O Şimdi Asker, (Athena Gökhan)
O Şimdi Mahkum, (Athena Gökhan)
Tramvay (film), (Gökhan)
Tatlı Kaçıklar, (Konuk oyuncu)

Anahtar Kelimeler:


athena gökhan hayatı | hakan zouz | gökhan özoğuz hayatı | gökhan özoğuz un hayatı | gökhan özoğuz alevi mi | athena gökhanın hayatı | Athena Eurovision | gökhan athena hayatı | athena gokhan alevi mi | gökhan özoğuzun fiziksel özellikleri | athena gökhan fiziksel özelliği ingilizce |
Kategori: Genel

Benzer Konular

Karar nedir ?

Karar nedir ?

Günlük yaptığınız her işi bir karar olarak görüyorsanız yanılıyorsunuz. Karar size yön veren ve hayatta...

Hz. Ali\’nin atının adı nedir ?

Hz. Ali\’nin atının adı nedir ?

Hz. Ali\’nin atı Düldül, Hz. Muhammed’in beyaz dişi katırının adıdır. Bu katır Hz. Muhammed’e, Ufayr...

Büyük göğüs tutkusu genç kızın sonu oldu

Büyük göğüs tutkusu genç kızın sonu oldu

Göğüslerini büyütmek daha güzel daha seksi görünmek en büyük hayaliydi ve bu hayal sonu oldu....

Esra Erol Elnara kimdir kriterleri

Esra Erol Elnara kimdir kriterleri

Elnara kendisini ve evladını mutlu edecek sahiplenecek eş adaylarını bekliyor. Doğal güzelliği ile dikkatleri çeken...

Survivor Mert ve Yiğit adalar birleşmesine kadar beraber kalabilecek mi ?

Survivor Mert ve Yiğit adalar birleşmesine kadar beraber kalabilecek mi ?

Yiğit ve Mert arasındaki arkadaşlık sonucunda ikilinin birleşmeye beraber gitmesi isteniyor gibi gözüküyor. Çünkü Mert\’in...

Yazıya Yapılan Yorumlar

  1. Myron Itson diyor ki:

    You, my pal, ROCK! I found just the information I already searched everywhere and simply couldn’t locate it. What a great web site.

Yorum Yazın




Yukarı